logo

NOVOSTI
Slider

paris

datum

28. maj - 03. jun

država

Malta

odbrojavanje

websajt

zaprati

Generalni sekretar ICMG-a posjetio Crnogorski olimpijski komitet

19. Mediteranske igre, koje će se održati u junu 2022. godine u Oranu u Alžiru, aktivno učešće svih 26 nacionalnih olimpijskih komiteta u radu komisija i operacijama ICMG-a i organizacija važnog mediteranskog događaja u Crnoj Gori u bliskoj budućnosti, bile su glavne teme razgovora predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), Dušana Simonovića, i generalnog sekretara Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara (ICMG) Iakovosa Filipusisa. 

„Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo i čast što sam imao priliku posjetiti Crnogorski olimpijski komitet, predstavljajući predsjednika Ticana i cijelu našu organizaciju. Imali smo dugu i zaista produktivnu diskusiju sa predsjednikom Dušanom Simonovićem i njegovim odličnim timom. Zaista smo cijenimo njihov angažman, koji je važan za mediteransku porodicu i počiva na njenim vrijednostima“, zaključio je generalni sekretar ICMG-a nakon sastanka. 
 
Predsjednik Simonović je istakao posvećenost COK-a Mediteranskim igrama i novom projektu tri kontinenta „Sea unites us all“, koji uključuje mediteranski duh mira, prijateljstva, jedinstva i solidarnosti. Takođe, istakao je i zadovoljstvo što će Crnogorski olimpijski komitet okupiti cijelu mediteransku porodicu na budućem ICMG događaju, koji će se organizovati u Crnoj Gori.
 
Ovo je bila prva posjeta aktuelnog zvaničnika ICMG-a Crnogorskom olimpijskom komitetu.  
 
Sastanku su prisustvovali i Igor Vušurović, vršilac dužnosti generalnog sekretara COK-a i Katarina Bulatović, buduća sportska direktorica ove organizacije.
Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori