logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

19. Jan- 01. Feb

država

Južna Koreja

odbrojavanje

41 Dana

websajt

Prijem za boksersku reprezentaciju Crne Gore

Crnogorski olimpijski komitet danas su posjetili selektor naše bokserske selekcije Nikola Ružić i naše reprezentativke Bojana Gojković i Tamara Radunović, te reprezentativac Stefan Savković.

Iza crnogorskih bokserki i boksera je sjajna 2022. godina, a kulminacija uspjeha bilo je nedavno održano Evropsko prvenstvo za žene, na kome su Bojana Gojković i Tamara Radunović osvojile su srebrnu, odnosno bronzanu medalju.

Prethodno su Bojana Gojković i Stefan Savković postali vicešampioni Mediterana, dok je bronzana medalja na Igrama u Oranu pripala Petru Marčiću.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović još jednom je čestitao cijeloj crnogorskoj bokserskoj porodici na izuzetnom radu i uspjesima, naglasivši da vjeruje da će se u narednom periodu ovaj trend i preporod plemenite vještine u našoj zemlji nastaviti, te da će, kao i do sada, na tom putu imati i podršku i pomoć krovne sportske organizacije.

Bokserke i bokseri 9. januara počinju pripreme za buduće izazove, sa akcentom na Evropske igre u Krakovu, koje se održavaju predstojećeg ljeta. To je i prva prilika da se obezbijede norme za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Na Evropskim igrama u Poljskoj dodijeliće se 44 mjesta na olimpijskom turniru, a u borbama za Pariz nadmetaće se preko 250 bokserki i boksera.

Selektor Ružić se u ime svojih pulena zahvalio na dosasdašnjoj podršci COK-u i obećao da će uraditi sve da spremni dočekaju narednu sezonu.

Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori