logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

41 Dana

RADNA VEČERA POVODOM POSJETE DELEGACIJE REGIJE NORMANDIJA CRNOJ GORI

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, sa saradnicima, prisustvovao je radnoj večeri koju je povodom posjete predsjednika Regije Normandija, Ervea Morina i članova njegovog tima Crnoj Gori, organizovao ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović.

Večeri su prisustvovali i Ivan Ivanišević, naš ambasador u Francuskoj, Kristijan Timonije, francuski ambasador u Podgorici, princ Nikola Petrović Njegoš, dr Nina Drakić, predsjednica Privredne komore, Dejan Vuković iz Ministarstva vanjskih poslova, Jovana Krunić iz MERT-a, Goran Strahinja iz Agencije za investicije, kao i Pavle Ljesar iz TO Crna Gora i Darko Pekić iz Luke Bar AD.

Teme razgovora tokom večere bile su potencijali saradnje između Normandije i Crne Gore u oblasti ekonomije, turizma, sporta i obrazovanja. Predsjednik Simonović posebno je naglasio značaj podrške koju Normandija može pružiti našim sportistima u periodu priprema za Olimpijske igre. „Za nas je od ključne važnosti prihvatanje i podrška našim sportistima i obezbjeđivanje što boljih uslova za pripremu naših sportiskinja i sportista za Igre u Parizu“.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori