logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

41 Dana

“Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh” u Portonovom

Pozivamo vas na događaj "Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh", koji će se 26. jula, sa početkom u 19h održati u Portonovom.  

Dan kada ćemo obilježiti 365 dana po početka Olimpijskih igara u Parizu, okupiće posjetioce svih uzrasta koji su spremni za zabavu, takmičenje i druženje na sportskim terenima.

Sportski entuzijasti i djeca uživaće u raznovrsnim sportskim aktivnostima, igrajući se na sportskim poligonima, uz tekbol i stoni tenis, pokazujući svoje vještine, a mladi talenti imaće priliku da izraze svoju kreativnost kreiranjem maskote crnogorskog olimpijskog tima za Pariz 2024.

Edukacija je jedan od važnih aspekata druženja u Portonovom. Zato ćemo kroz kviz pokazati koliko znamo, ali i naučiti mnogo toga novog o sportu, Olimpijskim igrama i vrijednostima koje promovišu. Djeca tu neće biti sama, dio svakog tima biće i po jedan naš sportista, što daje dodatnu draž ovom nadmetanju. Šansu da saznate više o olimpijskom putu Crne Gore, našim sportskim uspjesima, ali i da upoznate istorijat Olimpijskih igara imate kroz izložbu fotografija.

Olimpijski šampion i generalni sekretar COK-a, Igor Vušurović, evropski prvak, četvorostruki Olimpijac i predsjednik Sportske komisije COK-a, Draško Brguljan, ali i brojni drugi sportisti družiće se sa djecom i gostima na ovom događaju.

Portonovi je prva stanica našeg puta ka Francuskoj. Osjetite duh Olimpijskih igara i pridružite nam se 26. jula od 19 sati na Portonovi Marina trgu.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori