logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

41 Dana

Crnogorski olimpijski komitet i Olimpijski komitet Mongolije potpisali Memorandum o razumijevanju

Ceremonija potpisivanja memoranduma o razumijevanju između Nacionalnog olimpijskog komiteta Mongolije i Nacionalnog olimpijskog komiteta Crne Gore održana je danas u Olimpijskoj kući u Ulanbatoru.

Memorandum su potpisali g. Battushig Batbold, predsjednik NOK-a Mongolije i član MOK-a, i g. Dušan Simonović, predsjednik Nacionalnog olimpijskog komiteta Crne Gore i imenovani Počasni konzul Mongolije u Crnoj Gori.

Ovom prilikom, predsjednik Battushig istakao je priliku da mongolski sportisti podijele  iskustva u sportovima kao što su džudo, boks, rvanje i streljaštvo—discipline u kojima su mongolski sportisti imali značajan uspjeh. Takođe je spomenuo mogućnost veće saradnje u ovim sportovima.

Predsjednik COK-a, Dušan Simonović, istakao je uspjeh sportova kao što su vaterpolo, karate, rukomet, košarka i džudo u Crnoj Gori i istakao mogućnost za pomoć u razvoju vaterpola u Mongoliji.

Osim toga, obje strane su konstatovale da je Crna Gora u istoj vremenskoj zoni kao i Pariz i razgovarale o mogućnosti organizacije predolimpijskih treninga za mongolske sportiste u Crnoj Gori.

U okviru ovog memoranduma, strane su se složile da će se organizovati zajednički treninzi sportista u određenim sportovima, sprovoditi aktivnosti za razmjenu međusobnog iskustva i zajednički sprovoditi aktivnosti za promociju sporta i olimpijskog duha.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori