logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

19. Jan- 01. Feb

država

Južna Koreja

odbrojavanje

48 Dana

websajt

Sastanak članica Igara malih država Evrope (IMZE)

Juče u Istanbulu održan je sastanak članica asocijacije Igara malih zemalja Evrope (IMZE). Sastanku su prisustvovali članovi svih devet nacionalnih olimpijskih komiteta (NOK) IMZE-a, uključujući Crnu Goru.

Sastankom je predsjedavao predsjednik IMZE-a, gospodin Jaume Marti Mandiko, predsjednik Olimpijskog komiteta Andore. U svom uvodnom izlaganju, istakao je značaj solidarnosti u malim zemljama Evrope, kao i ključne inicijative kao što su posvećenost anti-dopingu u saradnji sa Međunarodnom agencijom za testiranje i partnerstvo sa ATOS-om za GMS & Timing sistem.

Tokom sastanka, na prijedlog Generalnog sekretara IZME-a, Matiasa Rejmonda, razgovaralo se o izmjenama IMZE statuta, modifikacijama tehničkih pravilnika, odnosima sa EOK-om, a predstavljeni su i zaključci upitnika o sportskom programu IMZE-a, koji su naglasili važnost inovacija u sportskom programu uz očuvanje tradicionalnih vrijednosti.

Na kraju sastanka NOK Andore je podijelo informacije o pripremama za predstojeće Igre malih zemalja Evrope 2025. godine, a NOK Monaka je predstavio predloženi sportski program za IMZE 2027. godine.

Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori