logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

19. Jan- 01. Feb

država

Južna Koreja

odbrojavanje

48 Dana

websajt

Generalni sekretar Evropske federacije za dizanje tegova u COK-u

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), Dušan Simonović, i Izvršni direktor COK-a, Predrag Marsenić susreli su se danas sa Generalnim sekretarom Evropske federacije za dizanje tegova (EWF), prof. dr. Milanom Mihajlovićem.

Generalni sekretar EWF upoznao je predstavnike COK-a sa predstojećim aktivnostima ove federacije, a glavna tema sastanka je bila zainteresovanost EWF-a za formiranje nacionalnog saveza za dizanje tegova u Crnoj Gori, kao jedne od rijetkih evropskih država u kojoj još uvijek ne postoji organizovano bavljenje ovim sportom.

Predsjednik COK-a izrazio je spremnost za podršku budućem formiranju nacionalnog saveza, u jednom od najstarijih olimpijskih sportova, uz uvjerenje da će  i evropska i svjetska federacija za dizanje tegova učiniti značajne napore kako bi se ovaj sport afirmisao u Crnoj Gori i dobio mjesto koje mu u porodici olimpijskih sportovima i pripada.

Generalni sekretar EWF-a zahvalio je predsjedniku COK-a na podršci, uvjeren da je ovo samo početak buduće uspješne saradnje sa Crnogorskim olimpijskim komitetom.

Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori