logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

97 Dana

CRNOGORSKI OLIMPIJSKI KOMITET I DIJAGNOSTIČKI CENTAR „FITREVOLUTION“ POTPISALI UGOVOR O SARADNJI

Crnogorski olimpijski komitet i Dijagnostički centar "Fitrevolution" iz Nikšića potpisali su juče ugovor o saradnji koji je usmjeren na razvoj programa za sportistkinje i sportiste iz individualnih sportova, potencijalnih učesnica/ka Olimpijskih igara - Pariz 2024.

Ovaj važan ugovor obuhvata niz ključnih stavki koje će doprinijeti što boljoj pripremi naših olimpijskih kandidata:

  • Mjerenja i testovi, uključujući analizu tjelesne kompozicije, testove pokretljivosti i napredno metaboličko testiranje, pružiće temeljnu sliku o fizičkom stanju sportistkinja i sportista. Ova sveobuhvatna evaluacija omogućava identifikaciju područja koja zahtijevaju poboljšanja i personalizaciju kondicionih programa prema individualnim potrebama sportista i sportiskinja.
  • Personalizovani planovi ishrane, koji će se izraditi u cilju optimizacije sportskih performansi, podrške procesu oporavka i održavanja vrhunskog fizičkog stanja.
  • Program pripreme će uključivati prilagođene kondicione treninge, fokusirane na poboljšanje snage, fleksibilnosti, agilnosti i izdržljivosti sportistkinja i sportista.
  • Kreiranje sveobuhvatnog psihološkog profila za sve učesnike u Programu, koji će pomoći će u identifikaciji njihovih jakih strana, slabosti i potreba za daljim razvojem mentalnih vještina. Ovo će omogućiti pravilno usmjerenje individualnih psiholoških sesija. Fokus individualnih sesija će biti na treningu mentalnih vještina, upravljanju stresom, postavljanju ciljeva, vizualizaciji i izgradnji mentalne otpornosti.

Svi testovi i planovi će biti pažljivo prilagođeni individualnim karakteristikama sportistkinja i sportista, uključujući pol, uzrast, sportsku disciplinu i njihove specifične trening potrebe.

Ovaj program podržan je od strane Olimpijske solidarnosti.

Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
Sport Vision
Eko
One
One
erste
Lovcen
Kod io
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori