logo

NOVOSTI
Slider

krakow

datum

26. Jul- 11. Avg

država

Francuska

odbrojavanje

8 Dana

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta otvorio 21. međunarodnu naučnu konferenciju iz sportskih nauka

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, imao je čast da otvori 21. Međunarodnu naučnu konferenciju iz sportskih nauka, koja je održana od 18. do 21. aprila 2024. godine u Cavtatu.

Konferencija je organizovana od strane Crnogorske sportske akademije iz Podgorice, i privukla je brojne stručnjake iz oblasti sporta, fizičke aktivnosti i zdravlja.

Ovogodišnja tema konferencije bila je "Sport, fizička aktivnost i zdravlje - savremene perspektive". Cilj konferencije bio je da se raspravi o najnovijim istraživanjima i trendovima u sportskim naukama koji doprinose boljem razumijevanju uticaja sporta i fizičke aktivnosti na zdravlje pojedinca.

Predsjednik Simonović je naglasio važnost kontinuirane saradnje između akademskih krugova i sportskih organizacija. "Saradnja je ključna za napredak u svakom polju, a sportske nauke nijesu izuzetak. Ova konferencija je sjajna prilika da se povežemo, razmijenimo znanja i iskustva, i zajedno radimo na unaprjeđenju oblasti sporta", rekao je on.

Tokom četiri dana konferencije, učesnici su imali priliku da prisustvuju brojnim predavanjima, radionicama i panel diskusijama. Predavači su bili eminentni stručnjaci iz različitih zemalja, što je dodatno obogatilo program i omogućilo razmjenu međunarodnih iskustava i praksi.

Konferencija u Cavtatu još jednom je potvrdila svoju ulogu značajnog foruma za promociju naučnog pristupa u sportu i zdravlju, čime se nastavlja tradicija uspješne organizacije i izuzetnog doprinosa Crnogorske sportske akademije globalnoj sportskoj i akademskoj zajednici.

Sport Vision
Sport Vision
Sport Vision
Eko
One
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 
Sport Vision
Monteput
EPCG
Eko
One
 
 
Admiral
Kod io
erste
Lovcen
 
 
Efel Motors
Toyota
rtcg
Capital plaza
 

Kontaktirajte nas

magazin

OLYMPIC MAGAZINE

PREUZMI

logo logo logo logo logoSponzori